Search
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.


Apache/2.2.22 (@[email protected]) Server at billiar.gelliori.info Port 80

20 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA UNIQA OSIGURANJA U BOSNI I HERCEGOVINI

20 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA UNIQA OSIGURANJA U BOSNI I HERCEGOVINI

UNIQA osiguranje je u 2016. godini ostvarilo prvo mjesto na tržištu Bosne i Hercegovine, a već dvije godine lider je u životnom osiguranju na našem tržištu. 

UNIQA osiguranje je u 2016. godini ostvarilo prvo mjesto na tržištu BiH do čega je došlo kontinuiranim razvojem poslovanja i uvođenjem novih proizvoda, što je rezultiralo povjerenjem sve većeg broja klijenata. Ostvarena premija u 2016. je 58.431.980 KM.

“Tokom proteklih 20 godina UNIQA osiguranje je nastojalo zadobiti i zadržati povjerenje svojih klijenata i poslovnih partnera. U vrijeme složenih uslova poslovanja i vrlo nelojalne tržišne konkurencije UNIQA osiguranje je uspjelo ostvariti poziciju tržišnog lidera na području BiH u 2016. godini po ukupnoj premiji i potvrditi prvu poziciju po životnom osiguranju. Liderska pozicija nas raduje, ali nam je još bitnija finansijska stabilnost Društva i kontinuirani rast svih finansijskih pokazatelja, jačanje rezervi i kapitala, rast aktive i dobiti. Dijelim nadu i zajedničku želju sviju nas, da postanemo još uspješniji i da daljnjim napretkom ojačamo našu prisutnost na tržištu Bosne i Hercegovine“, izjavila je Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja, na konferenciji za novinare održanoj u sarajevskoj Vijećnici.

Vezano za dosadašnja dostignuća, trenutne aktivnosti i buduće planove prisutnima je govorila i Amela Omerašević, izvršna direktorica i članica Uprave UNIQA osiguranja. U 2017. godini UNIQA osiguranje nastavlja sa usavršavanjem svoje ponude koja je uvijek dizajnirana na osnovu potreba klijenata.

UniCare je novi proizvod životnog osiguranja sa povratom premije.

UNIQO dječije osiguranje je kreirano kako bi klijenti svojim mališanima osigurali bolje obrazovanje i svijetlu budućnost.

Tokom svog postojanja, UNIQA osiguranje je aktivno sudjelovalo u aktivnostima koje se tiču društvene odgovornosti i učestvovalo u projektima koji su doprinosili razvoju bh. društva. Ovom prilikom su najavljene donacije udruženju „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH“ i „Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ iz Republike Srpske“ u ukupnom iznosu od 10.000.00 KM UNIQA osiguranje, kroz stalno unaprijeđenje proizvoda, svoje djelovanje usmjerava ka dugotrajnom odnosu sa klijentima i zadržavanju prve pozicije na tržištu BiH.

 

(S.M./VitalPlus.ba)
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.


Apache/2.2.22 (@[email protected]) Server at billiar.gelliori.info Port 80