Search
web

Matična mliječ prirodni biostimulator i antioksidans

Matična mliječ prirodni biostimulator i antioksidans

Matična mliječ je izvanredan koncentrat biološki aktivnih sastojaka, bitnih za pravilno funkcioniranje organizma. Matična mliječ je jedan od najbogatijih prirodnih izvora acetilholina, koji je odgovoran za prijenos nervnih impulsa i lučenje žlijezda, a sadrži i gamaglobulin, koji jača imunitet. Matična mliječ jača vitalnost i otpornost organizma, ubrzava oporavak, poboljšava funkcionalne sposobnosti i usporava starenje. Preporučuje se preventivno u stresnim situacijama i pri velikim psihofizičkim naporima. Ukratko, matična mliječ je izvrstan biostimulator i prirodni antioksidans.

ROYAL KINDER® Jelly je dodatak prehrani namijenjen djeci starijoj od 2 (dvije) godine. Jedna bočica od 10 ml sadrži 500 mg matične mliječi prijatnog okusa banane. Hranjive i protektivne vrijednosti matične mliječi poboljšavaju fizičke i pshihičke performanse, jačaju odbrambene snage organizma, povećavaju apetit i apsorpciju vitamina i minerala, uz dodatni antimikrobni efekat.

ROYAL ReVITA® Jelly  (matična mliječ 1.000 mg + ginseng 18 mg) kombinacija matične mliječi i ginsenga, specijalno dizajnirana za situacije svakodnevne fizičke i psihičke iscrpljenosti izazvane brzim načinom života. Obje aktivne komponente  djeluju stimulativno, zajednički, podržavajući  jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.
web