Search

Vitamini B kompleksa

Vitamini B kompleksa

Osjećate li manjak energije, umorni ste i iscrpljeni, pao vam je imunitet, koža vam je bez sjaja? Možda odgovor leži u nedostatku vitamina B.

Vitamine B kompleksa čini sjajan tim 8 vitamina topljivih u vodi, koje je potrebno redovito nadoknađivati jer ih organizam ne može sam sintetizirati. Najučinkovitiji su kada ih se u organizam unosi sve zajedno jer jedan podupire ili unaprjeđuje učinak drugog.

Vitamini B kompleksa su neophodni za stvaranje energije, imaju značajnu ulogu u svim metaboličkim procesima na staničnoj razini, kao i u normalnom funkcioniranju živčanog sustava, stvaranju krvnih stanica, smanjenju umora i iscrpljenosti te održavanju normalne kože, kose i sluznica.

Solgar® B-kompleks s vitaminom C je sinergijska formulacija, potpuno prirodnog podrijetla bez šećera, soli, škroba, kvasca, kukuruza, soje, pšenice i glutena te ne sadrži konzervanse, umjetne boje ili umjetne okuse.

Važno je upamtiti: vitamini B skupine ne debljaju i nemaju nikakvu kalorijsku vrijednost, kao uostalom ni (svi) ostali vitamini.