Search

Pokrenite se uz besplatan fitness weekend u Sarajevu

Pokrenite se uz besplatan fitness weekend u Sarajevu

Iako znate mnogo toga o dobrobiti tjelovježbe i koliko je važna za vaše zdravlje, nikako da se pokrenete i počnete vježbati. Čak i oni koji se odluče na trening, ubrzo odustaju, te kako glavni razlog navode nedostatak vremena ili volje. Ali nedostatak fizičke aktivnosti, vremenom će pokazati prve simptome, a to je urušeno zdravlje i opće stanje organizma. Tek tada, počinjemo se aktivirati i brinuti više, ali dobra vijest je da  kada je u pitanju ova oblast je, nikada nije kasno.

Tjelovježba dokazano poboljšava naše zdravlje, te je odličan u prevenciji mnogobrojnih bolesti. Ona je i odličan mehanizam za otklanjanje stresa i izbacivanje negativne energije iz organizma. Vježbanje oslobađa hormon endorfin, pa su ljudi koji redovno vježbaju mnogo sretniji, veseliji i poletniji.

Mi imamo način kako da vas pokrenemo! Konzum BiH se po drugi put  pobrinuo da sve Sarajlije dobiju besplatan dvodnevni fitness trening koji će biti  održan ovog vikenda na Vilsonovom šetalištu u društvu vrhunskih fitness trenera. Trening u petak počinje u 19h, a u subotu trenirajte s nama od 10h.

Uz interaktivan pristup fitness trenerica dr. Lejle Šebić i Lidije Ljubičić, Sarajlije će imati priliku iskusiti moć tjelovježbe, razgibati mišiće, saznati  sve o održavanju tijela u dobroj formi i pravilnoj ishrani.

” Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na fitness trening u prirodi. Pokazat ću vam koje su najbolje vježbe za postizanje i očuvanje forme tokom ljeta. Potrebna vam je samo dobra volja i naučit ćete kako napraviti izvanredan trening u prirodi bez ikakvih dodatnih rekvizita koristeći samo sopstveno tijelo. Očekuje vas dobro druženje, pozitivna atmosfera i upute za zdrav i aktivan način života…  istakla je prof. dr. Lejla Šebić, instruktorica aerobika i  osobna fitness trenerica.

Fitness weekendFitness na otvorenom pruža veći osjećaj slobode i više energije, stoga pozovite prijatelje, porodicu i priuštite si jedan super zabavni vikend, koji će vas pokenuti, zabaviti i relaksirati. Mališani će posebno uživati u vježbanju sa neodoljivim Kodijem, dok će o vama brinuti najbolji fitness treneri. Usput možet svratiti i do najbliže Konzumove prodavnice i na odjelu zdrave hrane odabrati zdrav obrok u kojem ćete uživati.