Search

PRENATAL NUTRIENTS –  multivitaminsko-mineralna formula od Solgara

PRENATAL NUTRIENTS –  multivitaminsko-mineralna formula od Solgara

Trudnoću nazivamo i drugim stanjem, a to drugo stanje traži pravilnu prehranu za zdravlje djeteta i što manje narušavanja zdravlja majke. Kombinacija vitamina u mnogome pridonosi očuvanju i poboljšanju funkcije imunološkog, kardiovaskularnog i neurološkog sistema, a minerali kelirana oblika omogućuju maksimalnu iskoristivost i sjajna su podrška lokomotornom i homeopatskom sistemu.

Prenatal Nutrients je obogaćen selenom – snažnim antioksidansom i L-asparaginskom kiselinom koja je odgovorna za izmjenu aniona i kationa na staničnoj membrani, te ima stimulirajući efekt na neurotransmitere u mozgu što umanjuje osjećaj umora.

Prenatal Nutrients  je multivitaminsko-mineralna formula s pomno odabranim sastojcima i dozama koja sadrži i aminokiseline izolata proteina soje. Željezo u specifičnoj formi bisglicinata osigurava brzu apsorpciju bez probavnih smetnji, a uz folnu kiselinu sudjeluje u procesu dijeljenja ćelija. Folna kiselina ujedno pridonosi rastu majčina tkiva tokom trudnoće te uz vitamine B2, B3, B6, B12, magnezij i vitamin C pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja.

(PR tekst)