Search

Spremite se, vodimo vas u Sarajevo na 4. Dječiji sajam

Spremite se, vodimo vas u Sarajevo na 4. Dječiji sajam

Turistička zajednica Kantona Sarajevo i Cuspis jednu porodicu koja živi izvan Sarajeva nagrađuju vikendom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine i posjetom 4. Dječijeg sajma, koji će se održati od 27. do 29. oktobra u Centru Skenderija.

U cilju promocije grada Sarajeva i njegove sajamske ponude, TZ Kantona Sarajevo od ove je godine jedan od ponosnih partnera Dječijeg sajma, koji se na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja već četvrtu godinu odvija u sarajevskoj Skenderiji.

Dječiji sajam postao je prepoznatljiv brend grada Sarajeva, koji se sa brojem od 30 000 posjetitelja uvrštava u jedan od najvećih sajmova u Bosni i Hercegovini .

Uz mnoštvo sajamskog sadržaja za cijelu porodicu, interaktivne radionice, kreativne kutke, nastupe mališana iz cijele Bosne i Hercegovine, brojne poklone i nagrade, jedinstvene sajamske popuste, društveno odgovorne kampanje, promociju porodičnih vrjednosti i prava djeteta, Dječiji sajam će u svojoj ovogodišnjoj  ponudi, a u saradnji sa Turističkom zajednicom, predstaviti grad Sarajevo i njegovu turističku ponudu.

Cilj ove saradnje je kroz igru i zabavu približiti mališanima grad, ukazati na njegove vrijednosti, kulturu, istoriju i tradiciju.

S obzirom da za Dječiji sajam iz godine u godinu vlada veliko interesovanje posjetitelja iz u cijele Bosne i Hercegovine, organizatori će u saradnji sa svojim partnerom jednoj porodici omogućiti putovanje i boravak u glavnom gradu, te posjetu najvećoj zabavi za mališane.

Više informacija o učešću, uslovima i početku akcije nalazi se na www.djecijisajam.ba i www.visitsarajevo.ba

Podsjećamo, ulaz na 4. Dječiji sajam i ove godine je besplatan.