Search

Dormirin – inovativno rješenje za miran san

Dormirin – inovativno rješenje za miran san
 

Prirodni sastojci u jedinstvenoj formuli

Poteškoće s utonućem u san, nesanica, često buđenje noću ili prerano buđenje, pospanost te umor tokom dana kao posljedica neprospavanih noći česti su problemi modernog društva. Od sada oni mogu postati prošlost zahvaljujući Dormirinu, novom učinkovitom rješenju koje u suradnji s prirodom dolazi iz PharmaSa.

Novi inovativni proizvod Dormirin omogućuje brže uspavljivanje te miran i kvalitetan san. Originalna formula sadrži tri ključna sastojka – melatonin koji skraćuje vrijeme potrebno za uspavljivanje te valerijanu i matičnjak, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i omogućavaju cjelonoćni miran san.

Melatonin – prirodni uspavljivač

Melatonin je hormon koji regulira san, nalazi se prirodno u našem tijelu i proizvodi ga epifiza. Istraživanja pokazuju kako ima važnu ulogu u reguliranju dnevnog ritma, odnosno u smjenjivanju ciklusa sna i budnog stanja. Organizam zdrave osobe luči melatonin nekoliko sati tokom noći, a njegova veća prisutnost zaslužna je što ćemo utonuti u san. Ravnoteža između budnog stanja i odmora posebno se narušava kod poslovnih ljudi i sportaša, te osoba opterećenih stresom, ali i kod onih koji često putuju između udaljenih dijelova svijeta, jer zbog promjene vremenskih zona nemaju dovoljno vremena za spavanje. Zahvaljujući melatoninu, Dormirin je djelotvoran saveznik i u borbi s jet lagom jer melatonin doprinosi ublažavanju subjektivnog osjećaja jet laga.

Pažljivo birani sastojci koji ne izazivaju navikavanje

Ostali ključni sastojci ovog inovativnog proizvoda su ekstrakti valerijane i matičnjaka. Valerijana i matičnjak kao blagi sedativi i anksiolitici pomažu smirenju i kvalitetnom snu te uz melatonin sinergijski djeluju i omogućuju poboljšanje kvalitete sna.

Dormirin je proizveden prema najvišim standardima kvalitete, a važno je naglasiti da zahvaljujući pažljivo biranim i prirodnim sastojcima ne izaziva navikavanje. Primjena je veoma jednostavna te je potrebno uzeti jednu kapsulu dnevno, s pola čaše tekućine, 30 minuta prije spavanja.

(PR ČLANAK)