Search

NOVA WEB STRANICA BOSNALIJEKA

NOVA WEB STRANICA BOSNALIJEKA

Sa izlaskom na tržište novog bezreceptnog proizvoda za liječenje upala sluznice grla i usta Lysobact Spray, Bosnalijek d.d. (Bosnalijek) je kreirao i prateću web stranicu www.lysobact.ba.

Lysobact web stranica nudi veliki broj korisnih informacija vezanih za oralne antiseptike i česte indikacije u kojima se oni primjenjuju. Pored toga, na stranici su ponuđeni odgovori na pitanja, kao što su: kako razlikovati razne vrste upala sluznice usta i grla, kako razlikovati virusne i bakterijske upale grla, kako sebi pomoći kod grlobolje, kada se osobe sa grloboljom trebaju javiti ljekaru i slično.

Na ovoj web stranici dostupne su i interesantne informacije o lizozimu, prirodnoj komponenti koja Lysobact proizvode čini jedinstvenim.

„Lysobact web stranicom, Bosnalijek pacijentima omogućava pristup jednostavnim i korisnim informacijama o ovom proizvodu i vezanim zdravstvenim temama“, istakao je direktor Korporativnog marketinga u Bosnalijeku Tarik Čatić, te dodao da je cilj ove web stranice i veća međusobna povezanost kako sa pacijentima tako i sa zdravstvenim stručnjacima.

Kao međunarodna zdravstvena kompanija, Bosnalijek osigurava široku informiranost o svojim proizvodima, te kontinuirano unapređuje marketinške procese u pravcu promocije zaštite zdravlja kroz prevenciju i liječenje bolesti.

Lysobact je klinički dokazano efikasan i siguran lijek, kojim je do sada uspješno liječeno više od 50 miliona pacijenata širom svijeta. Pacijenti, ljekari i farmaceuti brend Lysobact povezuju sa tradicijom, povjerenjem, kvalitetom i sigurnošću.

Pacijentima je sada na raspolaganju i Lysobact Spray, nova i poboljšana formulacija lijeka u praktičnom, savremenom obliku, prilagođena potrebama aktivnog stila življenja osoba koje preuzimaju brigu o svom zdravlju. Lysobact Spray je dostupan u dvije preferirane arome osvježavajućeg okusa peperminta ili prijatnog umirujućeg okusa anisa.

Ovaj proizvod ne sadrži alkohol, a namijenjen je odraslim osobama i djeci iznad šest godina starosti. Lysobact i Lysobact Spray dostupni su u svim apotekama i izdaju se bez ljekarskog recepta.
Detaljnije informacije o tome kada, kako i zašto izabrati neki od prozvoda Lysobact, možete pronaći na web stranici www.lysobact.ba.