Search

Akromion otvorio ambulantu za ortopediju u Sarajevu

Akromion otvorio ambulantu za ortopediju u Sarajevu
Prof. dr. sc. Nikola Čičak, dr. med., specijalist ortoped

Od sada pacijenti u Bosni i Hercegovini stručne dijagnostičke preglede vezane uz ortopedsko liječenje mogu obavljati u Sarajevu, u polikinici Sunce Agram gdje je Specijalna bolnica Akromion otvorila ambulantu.

„Bolnica Akromion dolazi u BiH da bi proširila svoje djelovanje, ali i pacijentima olakšala liječenje“, rekao je prof. dr. sc. Nikola Čičak, dr. med., specijalist ortoped, te dodao: „Renomirana Poliklinika Sunce – Agram logičan je odabir kao partner u BiH. Uz preglede, odmah možemo i dijagnostički obraditi pacijente te im preporučiti odgovarajuće liječenje.“

Da bi pružili što bolju i kvalitetniju uslugu, svim pacijentima Poliklinike Sunce – Agram na raspolaganju će biti međunarodno poznati ortopedi koji na godinu obave oko 1.200 operacija, od čega njih 350 otpada na ugradnju umjetnih zglobova. Upravo su i ti podaci Specijalnu bolnicu Akromion učinili jednom od vodećih ortopedskih ustanova u regiji.

U Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion u Krapinskim Toplicama izvode se artroskopski zahvati, ali i ugradnja umjetnih zglobova na ramenu, koljenu i kuku. Također se rade i rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma. Pacijentima se osigurava operacija i rehabilitacija na istoj lokaciji s obzirom na već postojeću uslugu unutar Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju „Krapinske Toplice“.