Search

Bronhoklir sirupi – Lideri u borbi protiv kašlja

Bronhoklir sirupi – Lideri u borbi protiv kašlja

Bronhoklir sirupi za kašalj spojili su u sebi tradiciju naših predaka i savremenu medicinu, te pronašli način za brz i siguran prestanak kašlja. Paleta broji tri sirupa, koji su dostupni u bočici, kao i u kesicama koje su izuzetno praktične za ljude u pokretu.

Probleme produktivnog kašlja rješava Bronhoklir sirup jagorčevine i timijana koji aktivnim djelovanjem olakšava tegobe praćene produktivnim kašljem. Ekstrakti ove dvije biljke tradicionalno se koriste u borbi protiv kašlja, a spojeni u jedan sirup efikasno razrjeđujuju gust bronhijalni sekret i olakšavaju iskašljavanje.

Suv, uporan i nadražajan kašalj, koji neke osobe muči i mjesecima, brzo će riješiti Bronhoklir bijeli sljez. Ovaj sirup sadrži ekstrakt korijena bijelog sljeza i ekstrakt kamilice koji se tradicionalno koriste u preparatima za održavanje zdravlja disajnih puteva i smanjenja nadražaja na kašalj.

Bronhoklir – sirup za pušače predstavlja sirup jedinstvenog i pojačanog sastava, a namijenjen je odraslim osobama koji imaju problem sa pušačkim kašljem. Sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana, ehinacee, meda, ulja eukaliptusa i mente, pa ovi, savršeno izbalansirani sastojci, pomažu u održavanju zdravlja disajnih puteva i olakšavaju iskašljavanje.

Stop kašlju uz Bronhoklir.   

Poklon Bronhoklir sirup za 5 najsretnijih čitalaca koji pošalju SMS poruku na broj 063 490 063 sa: ključnom riječi Bronhoklir, svojim imenom, prezimenom, adresom i ocjenom VitalPlusa od 1-5